Međunarodne selidbe predstavljaju jedan od profesionalnih servisa koje naša firma pruža. Selidbe u inostranstvo i iz inostranstva u Srbiju u našem timu sprovode profesionalci sa višedecenijskim iskustvom i koji vam mog pomoći da se bez muke preselite u Austriju, Belgiju, Nemačku, Holandiju, Italiju, Sloveniju, Poljsku, Rumuniju, Bugarsku, Češku Republiku, Slovačku, Grčku, Hrvatsku, Mađarsku, Makedoniju, Švajcarsku, Francusku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Tursku.

Selidbe u inostranstvo ili iz inostranstva u Srbiju možemo realizovati parcijalno ili po sistemu ključ u ruke. Ako imate pomoć svojih prijatelja koji će vam izaći u susret i obaviti utovar ili istovar, ili i jedno i drugo, u tom slučaju nas možete angažovati samo za prevoz ili za prevoz i prenošenje stvari samo na jednoj lokaciji. Naravno, ako pomoć prijatelja izostane, naši momci su uvek tu da obave taj zadatak, i na kraju krajeva, njihovo nezamenjivo iskustvo je takođe garant da će taj posao biti obavljen na najbolji način.

Čak i ako se dogodi da niste u mogućnosti da spakujete svoje stvari i nameštaj, mi to možemo uraditi umesto vas. Odlučite se za međunarodnu selidbu po sistemu ključ u ruke i jednim potezeom rešite kompletan logistički i operativni deo selibe.

Kada pričamo o troškovima međunarodne selidbe, veoma je značajno da se obavi precizna procena količine stvari koja se prevozi kako bi se odabrala najoptimalnija kategorija vozila, jer veće vozilo koristi više goriva i podiže cenu po pređenom kilometru. Zbog često velike kilometraže koja se prelazi na međunarodnim selidbama razlika u uštedi može biti značajna ako sve stvari mogu da stanju u tovarni prostor vozila niže kategorije.